Goede vondst

Goede vondst: Rompers van Zara

4 november 2017

Voor mijn dochter zocht ik nog een paar mooie rompers. Geen tuttig gedoe met roze en printjes. Ik zocht naar rompers die eenvoudig zijn en een mooie kleur hebben. Maar weer grijs of wit wilde ik niet, het is nogal saai en daarbij mag het wel een beetje meisjesachtig zijn. Ik wilde rompers in mooie kleuren voor mijn dochter, voor een goede prijs, voor prima kwaliteit. Het was even speuren maar ik heb ze gevonden!

Deze viertal rompers vond ik bij de Zara en ik vind ze geweldig. De gele en de roze romper zijn samen een set en de blauwe en donkerbruine ook. Ik denk dat de eerste set voor een meisje is bedoeld en de tweede voor een jongen, maar daar trek ik niets van aan. De abstracte all-over print vind ik stoer, het roze en het blauw zijn zacht en licht, net als de gele romper. Ze zijn simpel, stoer, lieflijk en mooi. Ze hebben lange mouwen en dat vind ik toch het fijnst. Mijn dochter wordt ingebakerd omdat ze onrustig is, maar daardoor mag ze niet te dik zijn aangekleed. Anders krijgt ze het te warm. Maar als ze wakker is, en ik haal haar uit de doeken, is het ook niet de bedoeling dat ze het koud krijgt. Rompers met lange mouwen vind ik ideaal, ze is zo precies goed gekleed en ik hoef haar niet steeds een trui aan en uit te trekken. Ik kocht deze rompers in maat 62, de kleinste maat maar ze vallen klein. Voor mijn dochter is maat 56 nog wat ruim, maar deze rompers past ze al. Wat ook heel fijn is, is de prijs: 9,95 per set.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *