Over

Welkom op Dankbaar Moederleven! Op dit blog schrijf ik over mijn leven als moeder van twee kinderen onder de twee, met alles wat hierbij hoort. Tussen alle misere door zoek ik naar zingeving om het leven wat draaglijker te maken. Dankbaar Moederleven is geboren uit mijn liefde om te schrijven en de behoefte om mijn hersenpinsels en mijn moederleventje te delen. Ik weerspiegel het imperfecte leven; taboes worden schaamteloos blootgesteld, struggelingen worden besproken, de dilemma’s worden gedeeld. In de hoop hiermee zowel moeders als vaders, als aanstaande ouders, als elk willekeurig andere lezer van mijn blog, herkenning, bergrip en steun te bieden. Het ouderschap is prachtig, maar ook pittig en zwaar.

Tweemaal, soms driemaal, per week plaats ik een artikel. Over het moederschap, over kinderperikelen, over mijn relatie, over de mooie dingen in het leven, over alles wat ik wil delen, over alles waar mijn brein zich over peinigt. Op dinsdag en zaterdag komt er een nieuw artikel online op Dankbaar Moederleven.

En wie ben ik nou? Ik ben Maryam, 22-jaar oud en recentelijk eindelijk getrouwd met mijn geliefde. We hebben een zoon van 20 maanden en een dochter van 3 maanden. Ik werk, ik volg een opleiding tot Pedagogisch Medewerker niveau 4 en ik ben moeder. Gewoon zo’n iemand als jij. Die imperfect is en toch er het beste van probeert te maken. Kijk gezellig rond en hopelijk kom je gauw terug!